Barackos piskóta




 Hozzávalók:
  • 6 db tojás
  • 30 dkg liszt
  • 25 dkg cukor
  • 2 dl olaj
  • 1 cs sütőpor
  • 1 kg sárgabarack
Elkészítés:

  • a tojássárgáját összekeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, lisztet, sütőport és végül a kemény habbá vert tojásfehérjét
  • 24*36-os sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a tésztát, majd a félbevágott barackokat sorban a tészta tetejére tesszük (négy felet tettem egy sorba, de ennél lehet szorosabban is, ha közepes vagy kisebb méretű barackunk van)
  • sütés: 180 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső fokozaton kb 20 percig 


Nem sületlen a tészta, hanem a baracktól picit átázott...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...